22 septembrie 2008

Calitate a la Bucuresti!

Ok...incerc de mult sa scriu ceva despre evenimentele din ultimele luni.pentru ca,intr`adevar se intampla lucruri (zic eu,bune) pentru scumpa noastra capitala...si asta incepand de mult.
A revenit Metallica pe 23 iulie si cu toate ca am inghetat in ploaie si vant cateva ore bune pentru "nothing else matters","one","enter sandman" si multe altele,am plecat de pe stadion cu o imensa satisfactie,ca multi altii de altfel.
Am avut B'estFest presarat cu tot ce trebuie pentru voie buna(Nelly Furtado,Alanis Morisette,Judas Priest,etc),Morcheeba,ATB si multi altii la Peninsula,Gamma Ray si Lacrimosa la Artmania,ce mai,o vara plina!
Am auzit povestea unui Iron Maiden in forta,un show epic pe Cotroceni,vorba unui prieten..Lenny Kravitz ne-a incantat cu a lui "American woman", am avut chiar si putin Snoop Dogg la Arenele Romane,si "In my secret life "cu Leonard Cohen live!!!
Si in sfarsit,odata cu Zilele Bucurestiului,am intampinat toamna pe acordurile lui Bryan Adams.Hit-urile s-au tinul lant,am topait la "Summer of '69" si "Can't stop this thing we started",am cantat cu totii "Back to you","Heaven","Please forgive me","Baby when you're gone",am plans putin pentru ca "Everything i do,i do it for you...",si multe altele.am zambit cand am auzit murmurul zecilor de mii de oameni uniti sub acelasi refren,stransi in parcul Izvor pentru un om..un Bryan Adams glumet,degajat,in forma.Multumim penrtu o seara de exceptie!
Multe locatii,multe evenimente,teatru in aer liber,urban art,proiectii de film,muzee deschise toata noaptea..
Si pentru ca totul are si un sfarsit,seara s-a incheiat cu un foarte organizat joc de apa,foc,lumini si lasere si un foc de artificii superb,care a marcat succesul seriei de evenimente.
Pentru scurt timp am simtit ca sunt intr-o alta lume,un alt Bucuresti,cu mai putine griji,probleme,cu mult mai viu.
Poate ca zilele de glorie ale Micului Paris inca nu au apus...

Un comentariu:

O parere...:D