26 august 2009

Yo Ho and a Bottle of Rum!!!


Piratii se intorc!
Conform unui site de de peste ocean,Disney pregateste filmarile celui de-al patrulea film din seria "Piratii din Caraibe",care se va numi "Fantana Tineretii" (The Fountain of Youth).
Inca nu este stabilita o data pentru momentul in care Walt Disney Pictures si producatorul Jerry Bruckheimer vor intinde panzele pentru a patra parte din "Piratii din Caraibe".
Cu toate ca atat echipa de productie cat si actorii au declarat ca vor lua o binemeritata pauza dupa promovarea ultimului film al francizei,"La Capatul Lumii",zvonuri conform carora scenariul pentru cea de-a patra parte ar fi gata au aparut,iar productia ar putea incepe din 2010,urmand ca filmul sa ajunga pe marile ecrane in 2011.
"Sa gasim Fantana Tineretii ar fi un lucru foarte amuzant de facut.",a declarat Geoffrey Rush intr-un interviu acordat MTV.Desi ar fi incantat sa se intoarca la carma ca si Barbossa,Rush mai declara ca "Piratii...4 sunt destul de departe inca de marile ecrane."
Primele trei filme,care i-au avut in distributie pe Johnny Depp,Orlando Bloom,Keira Knightley si Geoffrey Rush au avut un succes urias si incasari de sute de milioane de dolari,devenind no.1 in BoxOffice-ul american.

Un comentariu:

  1. ooooooooooooooooooooooooooooo super tare piratii din caraibe rules

    RăspundețiȘtergere

O parere...:D