8 septembrie 2009

Forever young...


O noua ecranizare a celebrului roman "Portretul lui Dorian Gray" va ajunge pe marile ecrane din Marea Britanie incepand cu data de 9 septembrie 2009.
Tema romanului publicat de Oscar Wilde in 1890,se invarte in jurul suprematiei frumusetii intr-o societate vicioasa,limitata si superficiala,care este ghidata de aparente.Astfel,personajul lui Dorian Gray da nastere unui conflict puternic,in urma caruia isi vinde sufletul pentru a-si putea pastra tineretea,urmand ca portretul sau sa imbatraneasca in locul lui.
Filmul,in regia lui Oliver Parker,ii aduce impreuna in distributie,pe Ben Barnes,Colin Firth si Rachel Hurd-Wood,pe care deja i-ati mai vazut in pelicule cunoscute precum "Jurnalul lui Bridget Jones" sau "Cronicile din Narnia:Printul Caspian".
"Traim intr-o lume obsedata de celebritate si de idealul estetic,deci faptul ca acest film va aparea acum,are sens."declara Barnes pentru "Interview Magazine".
Inca nu se stie data exacta cand "Portretul lui Dorian Gray" va ajunge si pe ecranele cinematografelor din Romania,cu toate ca unele speculatii sunt legate de luna Decembrie a acestui an.

Un comentariu:

O parere...:D