8 martie 2010

And so she did!


Cu mare mandrie si bucurie va anunt,daca nu cumva ati aflat deja...ca "The Hurt Locker" a batut la poponeata goala "Avatar"-ul lui Cameron. Intr`adevar, oamenii albastrii au castigat la efecte, editare de film, cinematografie si regie artistica, dar Kathryn Bigelow este PRIMA FEMEIE CARE CASTIGA TROFEUL PENTRU CEL MAI BUN REGIZOR!
"The Hurt Locker" a reusit performanta de a-i priva de premiu si pe magnificul Tarantino, pe Lee Daniels care a facut din "Precious" o capodopera, dar si pe maestrul James Cameron, care a reusit intr-adevar sa creeze un film epic din "Avatar".
Just that it was no match for our girl! "The time has finally come", Barbara said,handing the Oscar to Bigelow.
La capitolul "Cea mai buna actrita in rol principal" si "Cel mai bun actor in rol principal" , Sandra Bullock si Jeff Bridges au urcat pe scena emotionati pentru a-si ridica trofeele. Mo'nique a castigat la categoria "Cea mai buna actrita in rol secundar" pentru rolul din "Precious" , iar Oscarul pentru "Cel mai bun actor in rol secundar" a fost adjudecat de Christoph Waltz pentru performanta din "Inglorious Basterds".
And you know what?
El secreto de sus ojos e cel mai bun film strain.
Wanna know more?
"Up" a luat premiul pentru cel mai bun film de animatie si pentru cea mai buna coloana sonora.
How's that?
Premiile pentru "Cel mai bun scenariu adaptat" si "Cel mai bun scenariu original" au mers la "Precious" respectiv "The Hurt Locker".
Distinsa doamna Streep a aratat inca o data ca nu e nevoie de un Oscar ca sa ii fie recunoscute meritele,iar Hellen Mirren a dat dovada de o eleganta extraodinara in fata Sandrei Bullock.
Sunt perfect convinsa ca fanii "Avatar" or sa fie revoltati, dar le spun, ca si om care mananca filme pe paine, no offense,dar chiar a fost mai bun ca si subiect filmul lui Kathryn.
Pentru o lista completa cu toti castigatorii celei de-a 82-a editie a Premiilor Academiei Americane de Film, va rog sa accesati linkul urmator:
http://oscar.go.com/oscar-night/winners?cid=10_oscars_gridLayout_livenow
Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O parere...:D